Χλεμπ : «Μετάνιωσα που άφησα την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα»

Χλεμπ : «Μετάνιωσα που άφησα την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα»

Ο Αλεξάντερ Χλεμπ αναρωτιέται για ποιον λόγο το 2008 έφυγε από την Άρσεναλ και πήγε στην Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας ουσιαστικά μετανιωμένος για αυτή την απόφαση.

Ο Αλεξάντερ Χλεμπ, ένας από τους πιο γνωστούς Λευκορώσους ποδοσφαιριστές, «κρέμασε» τα παπούτσια του τον περασμένο Μάρτιο. Φορώντας τη φανέλα της Ίσλοχ, ομάδα της πατρίδας του.

Για 3 χρόνια, από το 2005 έως το 2008, αγωνίστηκε στην Άρσεναλ. Και σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη η περίοδος ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Χλεμπ εμφανίζεται εμφανίζεται μετανιωμένος που άφησε το 2008 την Premier League και την Άρσεναλ, για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Χλεμπ στην Μπάρτσα έπαιξε μόλις 19 φορές, ενώ δόθηκε δανεικός σε Στουτγκάρδη, Μπέρμιγχαμ και Βόλφσμπουργκ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Χλεμπ:

«Ύστερα από τόσα χρόνια ακόμη το σκέφτομαι. Δεν καταλαβαίνω. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη ή γιατί πήρα αυτήν την απόφαση. Φυσικά, η Μπαρτσελόνα εκείνη την περίοδο ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος στην Άρσεναλ. Είχα φίλους, απολάμβανα τη δουλειά του προπονητή. Έπαιζα για μία από τις καλύτερες ομάδες, ο κόσμος, το γήπεδα… όλα! Το φανταστικό πρωτάθλημα, η Premier League, τα είχα όλα. Γιατί έφυγα, δεν καταλαβαίνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ