Βενγκέρ : «Η European Super League θα καταστρέψει την Premier League»

Βενγκέρ : «Η European Super League θα καταστρέψει την Premier League»

Την επίδραση που θα έχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μια ενδεχόμενη ίδρυση μίνι πρωταθλήματος που θα απαρτίζεται από τους «μεγάλους», ανέλυσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Καθόλου σίγουρη δεν μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς τα δημοσιεύματα για μια μίνι λίγκα μεταξύ των «μεγάλων» και μόνο, δίνουν και παίρνουν.

Σαν «βόμβα» έσκασε μάλιστα και η δήλωση του πρώην πλέον προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος ανακοίνωσε πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν δώσει το «οκ» για τη συμμετοχή τους στην European Super League. Από την άλλη, οι Άγγλοι από τη μεριά τους ωστόσο δείχνουν να αντιστέκονται, καθώς θεωρούν πως η ίδρυση έχει στόχο τη διάλυση της Premier League!

Ένας γνώστης… του αθλήματος, ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε για την ενδεχόμενη ίδρυση του πρωταθλήματος και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους μια τέτοια κίνηση θα έβαζε «ταφόπλακα» στο  αγγλικό και στην Premier League ποδόσφαιρο.

«Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα προσπαθούν να καταστρέψουν το πλεονέκτημα της Premier League. Για εκείνους το καλύτερο είναι να φτιάξουν μια European Super League, ώστε να καταστρέψουν την Premier League. Εάν πάρουν το «οκ» των Άγγλων τότε θα προχωρήσουν και θα καταστρέψουν την Premier League».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ