Μόγιες : «Το Άνφιλντ θα είναι άδειο και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Μόγιες : «Το Άνφιλντ θα είναι άδειο και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστηρίζει πως το άδειο Άνφιλντ μπορεί να βοηθήσει τη Γουέστ Χαμ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ (19:30) στο Άνφιλντ για την 7η αγωνιστική της Premier League, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 13η θέση με 8 βαθμούς και θα αγωνιστούν χωρίς έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους, τον Μικαΐλ Αντόνιο.

Ωστόσο, ο Μόγιες δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας, έχοντας ως πλεονέκτημα τις άδειες εξέδρες του Άνφιλντ.

«Έχουμε δείξει την δουλειά που κάνουμε ως ομάδα. Μπορούμε να σκοράρουμε από όλες τις θέσεις του γηπέδου και παίζουμε καλά. Ο Αντόνιο θα μας λείψει και εννοείται πως και η Λίβερπουλ θα λέει το ίδιο για τον Φαν Ντάικ.

«Το σημαντικότερο όμως είναι πως η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί δίχως τους οπαδούς της. Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές και τα παιχνίδια κόντρα στους πρωταθλητές είναι πάντα δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ