Ράσφορντ : «Μίλησα με τον Μπόρις Τζόνσον για τα δωρεάν σχολικά γεύματα»

Ράσφορντ : «Μίλησα με τον Μπόρις Τζόνσον για τα δωρεάν σχολικά γεύματα»

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποκάλυψε πως ο Μπόρις Τζόνσον μίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως η κυβέρνηση θα διαθέσει 170 εκατομμύρια λίρες για τα δωρεάν σχολικά γεύματα

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον αγώνα που δίνει για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας και για την συνέχιση των προγραμμάτων δωρεάν σχολικών γευμάτων, ιδιαίτερα στις διακοπές των Χριστουγέννων εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το παιχνίδι με την Έβερτον επικοινώνησε μαζί του ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο Μπόρις Τζόνσον, για να τον ενημερώσει πως η κυβέρνηση θα διαθέσει 170 εκατομμύρια λίρες για τα δωρεάν σχολικά γεύματα.

Σε ανάρτησή του, ο Ράσφορντ σημειώνει τα εξής: «Μετά το παιχνίδι, είχα μία καλή συζήτηση με τον πρωθυπουργό για να καταλάβω το προτεινόμενο πλάνο και χαίρομαι για τα βήματα που γίνονται για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα και η ανησυχία μου είναι για περίπου 1,7 εκατομμύρια παιδιά που θα χάσουν τα γεύματα στα σχολεία τις διακοπές γιατί το εισόδημα των οικογενειών τους δεν είναι τόσο χαμηλά. Η Κυβέρνηση έδειξε θετική στάση και πρέπει να αναγνωριστεί αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ