Βιέρι : «Ο Κέιν είναι πιο πλήρης από τον Σίρερ»

Βιέρι : «Ο Κέιν είναι πιο πλήρης από τον Σίρερ»

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο πρώην Ιταλός επιθετικός Κριστιάν Βιέρι, για τον φορ της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Εντυπωσιασμένος με τον Χάρι Κέιν είναι ο Ιταλός πρώην επιθετικός, Κριστιάν Βιέρι. «Είναι ο μόνος Άγγλος που δεν είναι… Άγγλος, έχει τεχνική και βλέπει το παιχνίδι.

Λένε ότι ο Σίρερ ήταν ο ισχυρότερος Άγγλος επιθετικός. Μπορώ να συμφωνήσω, αλλά ο Κέιν είναι ο πιο πλήρης», σχολίασε ο Βιέρι για τον επιθετικό της Τότεναμ.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να σημειώνει ρεκόρ με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Σημείωσε το 200ο του γκολ για την Τότεναμ, και έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγπου που συμπληρώνει αυτόν τον αριθμό. Το γκολ του στη νίκη (3-1) επί της Λουντογκόρετς ήταν επίσης το 100ο εκτός έδρας γκολ του και ήρθε στην 300η εμφάνισή του για την ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Κέιν σκόραρε, φτάνοντας τα 150 γκολ στην Premier , βοηθώντας την ομάδα του να εξασφαλίσει τη νίκη επί της Γουέστ Μπρόμιτς. Μόνο δύο παίκτες στην ιστορία της Premier League έχουν φτάσει σε αυτό το ορόσημο σε λιγότερα παιχνίδια από τον Κέιν (218): Άλαν Σίρερ (212) και Σέρχιο Αγουέρο (217).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ