Γκρέιαμ : «Η Άρσεναλ να ξεφορτωθεί τον Οζίλ»

Γκρέιαμ : «Η Άρσεναλ να ξεφορτωθεί τον Οζίλ»

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Τζορτζ Γκρέιαμ μίλησε για την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ, τονίζοντας πως οι κανονιέρηδες πρέπει να τον «ξεφορτωθούν».

Τη φετινή σεζόν ο Μεσούτ Οζίλ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, στα παιχνίδια της Άρσεναλ και ο Τζορτζ Γκρέιαμ ζήτησε από την διοίκηση να ξεφορτωθεί τον Γερμανό μέσο, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως «ξένο σώμα».

Συγκεκριμένα, ο Γκρέιαμ, θρύλος του συλλόγου και προπονητής της Άρσεναλ από το 1986 έως το 1995, είπε το εξής: «Πρέπει να τον ξεφορτωθούμε και να πληρώσουμε το μισό συμβόλαιο αν πάει σε άλλη ομάδα, αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερβολικά ακριβός».

Στη συνέχεια, ο 75χρονος Σκωτσέζος, υπό τις οδηγίες του οποίου η Άρσεναλ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων, αναρωτήθηκε ποιος ενέκρινε το ακριβό συμβόλαιο του Οζίλ: «Ποιος ήταν αυτός που υπέγραψε το συμβόλαιο; Η υπόλοιπη διοίκηση το είδε και συμφώνησε; Αυτή ήταν αναμφίβολα μια κακή απόφαση».

Για το γεγονός πως ο Οζίλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρτέτα, ο Γκρέιαμ είπε πως «υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ, πήγαινε πάνω – κάτω σαν γιο – γιο. Με το στιλ του νέου προπονητή εξαφανίστηκε, γιατί δεν βρίσκεται στο ύψος αυτού που θέλει ο Αρτέτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ