Οι πιο ακριβές φανέλες στην Premier League!

Οι πιο ακριβές φανέλες στην Premier League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοράει τις πιο ακριβές φανέλες στην Premier League, με τους κόκκινους διαβόλους να βγάζουν 75 εκατ. λίρες τον χρόνο από το deal με την Adidas.

Η Premier League είναι αναμφίβολα το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Οι σύλλογοι, ο ανταγωνισμός, αλλά και οι συμφωνίες – μαμούθ για χορηγίες έχουν εκτοξεύσει το αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα.

Με αφορμή την τελευταία χρονικά συμφωνία για την εμφάνιση της Λίβερπουλ με τη Nike, στο Νησί παρουσίασαν τις πιο ακριβές φανέλες για τη νέα σεζόν με τους κόκκινους να είναι στη δεύτερη θέση. Η «διαμάχη» της Λίβερπουλ με τη New Balance και η έλευση νέου χορηγού, της Nike, θα αποφέρει για τη φετινή σεζόν το εξωφρενικό ποσό των 70 εκατ. λιρών ετησίως.

Παρόλα αυτά και παρότι πρόκειται για super deal για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αυτό το ποσό την κατατάσσει στο Νο. 2 της λίστας με τις πιο ακριβές συμφωνίες για τις φανέλες. Στην κορυφή βλέπετε είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει συμφωνία εδώ και χρόνια με την Adidas της τάξης των 75 εκατομμύριων λιρών.

Στην τρίτη θέση αυτής της ιδιότυπης κατάταξης βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με τις 65 εκατομμύρια λίρες της συμφωνίας με την Puma, ενώ λίγο πιο κάτω, η Άρσεναλ και η Τσέλσι με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν τις 60 και τα 50 εκατομμύρια λίρες. Την εξάδα στην Premier League κλείνει η Τότεναμ που επίσης «ντύνεται» από τη Nike, ομως το συμβόλαιο της αποφέρει περίπου 30 εκατ. λίρες τον χρόνο.

Αναλυτικά οι πιο ακριβές συμφωνίες για τις φανέλες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Adidas) – 75 εκατ. λίρες τη σεζόν
Λίβερπουλ (Nike) – 70 εκατ. λίρες τη σεζόν
Μάντσεστερ Σίτι (Puma) – 65 εκατ. λίρες τη σεζόν
Τσέλσι (Nike) – 60 εκατ. λίρες τη σεζόν
Άρσεναλ (Adidas) – 50 εκατ. λίρες τη σεζόν
Τότεναμ (Nike) – 30 εκατ. λίρες τη σεζόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ