Λίβερπουλ : Φαβορί ο Ουπαμεκανό (pic)

Λίβερπουλ : Φαβορί ο Ουπαμεκανό (pic)

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θεωρούν τον Νταγιό Ουπαμεκανό ως τον εκλεκτό για την κάλυψη των στόπερ ενόψει Γενάρη.

Η ατυχία της Λίβερπουλ στη φετινή σεζόν με τους τραυματισμούς, δεν έχει προηγούμενο. Οι «κόκκινοι» είδαν τον Τζο Γκόμεζ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου, να χρειάζεται να μείνει εκτός για τρεις με πέντε μήνες και να μεγαλώνει τη λίστα των απουσιών.

Αυτή την στιγμή, ο αγγλικός σύλλογος μετράει έξι σημαντικές απώλειες, με την θέση των στόπερ να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Για αυτό τον λόγο, η ομάδα του Κλοπ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το «The Athletic», η Λίβερπουλ έχει στην πρώτη θέση της λίστας της, τον Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο 22χρονος στόπερ είναι από τους κορυφαίους στόπερ της Ευρώπης και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Λειψία.

Μάλιστα, η «μισή» Ευρώπη έχει πέσει στα πόδια για να τον αποκτήσει, όμως οι «κόκκινοι» αναμένεται να μπουν πολύ δυνατά στην διεκδίκησή του τον ερχόμενο Γενάρη. Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στους «ταύρους» από τον χειμώνα του 2017 και έχει καταγράψει 123 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ