Χιμένες : «Με ήθελαν Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, αλλά προτίμησα τη Γουλβς»

Χιμένες : «Με ήθελαν Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, αλλά προτίμησα τη Γουλβς»

Ο Ραούλ Χιμένες δήλωσε πως το περασμένο καλοκαίρι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Ο Ραούλ Χιμένες έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς καθώς μετρά μέχρι στιγμής 4 γκολ σε 9 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μεξικανός αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως το περασμένο καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Γιουβέντους ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να μείνει στον αγγλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξύπνησα τη μια μέρα και με ήθελε η Γιουβέντους, ενώ την άλλη με ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι τέτοιες προσεγγίσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως δεν επετεύχθη ποτέ συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα μου. Ποτέ δεν είναι λάθος να είσαι σε ένα μέρος που νιώθεις καλά.

Ξέρουν στην ομάδα πως είμαι άνθρωπος που δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Πάντα ζητώ περισσότερα. Δεν πήρα λοιπόν μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον. Αν όμως συμβεί, θα πρέπει να είναι για το καλό το δικό μου, της τωρινής μου ομάδας και της ομάδας που θα πάω. Όμως ξαναλέω, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στη Γουλβς. Μου αρέσει να νιώθω σημαντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ