Γκουαρντιόλα : «Η ευχή μου είναι ο Μέσι να αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα»

Γκουαρντιόλα : «Η ευχή μου είναι ο Μέσι να αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα»

Με τις φήμες για Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι να «φουντώνουν» ξανά μετά την ανανέωση του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους «Πολίτες», ο Καταλανός τεχνικός τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι για δύο ακόμη χρόνια και με αφορμή το γεγονός αυτό «φούντωσαν» και πάλι οι φήμες για Μέσι στους «Πολίτες». Πολλοί συνέδεσαν την παραμονή του Καταλανού τεχνικού στη Σίτι με πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα, σενάριο που υφίσταται όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο που ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος όπου επιθυμεί.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Τότεναμ (Σάββατο 21/11, 19:30), ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως… οπαδός της Μπάρτσα λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο Λέο είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Αν με ρωτάτε την άποψή μου ως άνθρωπος που αυτός ο σύλλογος (σ.σ. Μπαρτσελόνα) του έδωσε τα πάντα, μακάρι να μείνει στην Μπάρτσα. Θα μου άρεσε να αποσυρθεί εκεί. Το έχω πει χίλιες φορές.

Αυτή είναι η άποψή μου ως οπαδού της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι περνάει από το κεφάλι του. Για την θερινή μεταγραφική περίοδο υπολείπεται πολύς χρόνος ακόμα»

Για την κόντρα με την Τότεναμ του Μουρίνιο είπε: «Οι αριθμοί της Τότεναμ μιλούν από μόνες τους. Ο Μουρίνιο έχει πάρει αυτό που ήθελε από την ομάδα του. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια, με τον Ποκετίνο στο τιμόνι. Ήταν πάντα ένας σκληρός αντίπαλος».

Για την πρόθεση της βρετανικής Κυβέρνησης να επιστρέψει σύντομα ο κόσμος στα γήπεδα είπε: «Θέλω να ακούσω τους επιστήμονες, όχι τους πολιτικούς. Ο ιός υπάρχει και πεθαίνει κόσμος. Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση θέλει να θέσει σε κίνδυνο την ζωή των φιλάθλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ