Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-1

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση 14 βαθμούς. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Κρίς Γουάιλντερ.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 στο «Μπράμαλ Λέιν» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση με 14 βαιμούς. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τα «σφυριά» απέναντι στη Σέφιλντ από το 1968.

Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ έμεινε στην τελευταία θέση έχοντας μόλις έναν βαθμό, χωρίς να έχει καταφέρει να σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (1 ισοπαλία, 8 ήττες).

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τη Γουέστ Χαμ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 34ο λεπτό με το σουτ του Σούτσεκ να καταλήγει άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του ΜακΜπέρνι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σεμπαστιάν Αλέ βρέθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής και με φοβερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ράμσντειλ, κάνοντας το 0-1 στο 55ο λεπτό.

Στο 73ο λεπτό, η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με τον Ράις να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 76ο λεπτό ο ΜακΜπέρνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τη Σέφιλντ να μένει για 9ο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (75′ Λάντσραμ), Ίγκαν, Φλεκ, Μπαλντόκ, Μπέργκε, Νόργουντ (65′ Μπριούστερ), Αμπαντού (62′ Ρόμπινσον), Λόου, ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Ράις, Σούτσεκ, Μαζουάκου, Μπόουεν (90+2′ Νομπλ), Φορνάλς (75′ Λαντσίνι), Αλέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ