Λιντς – Άρσεναλ 0-0

Λιντς – Άρσεναλ 0-0

Λιντς και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες (0-0) σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Ελάντ Ρόουντ». Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν οι «κανονιέρηδες» από το 52ο λεπτό, τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Μπιέλσα.

Η Λιντς ήταν καλύτερη από την Άρσεναλ, δημιούργησε 25 φάσεις για γκολ, είχε τρία δοκάρια αλλά έμεινε στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Premier League. 13 βαθμούς έχουν οι «κανονιέρηδες» και δύο λιγότερους η ομάδα του Μπιέλσα.

Στο πρώτο μέρος η Άρσεναλ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τη Λιντς, με τους γηπεδούχους να έχουν 13 σουτ (2 στον στόχο) έναντι 5 (κανένα στον στόχο) των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχασε ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 31ο λεπτό, όταν ο Μπάμφορντ έκανε ένα δυνατό σουτ από κοντά αλλά ο Λένο απομάκρυνε τον κίνδυνο με φοβερή απόκρουση, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κλιχ δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πέπε χτύπησε με το κεφάλι τον Αλιόσκι στο 52ο λεπτό και, μετά από χρήση του VAR, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Άρσεναλ με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Αρτέτα δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις στο παιχνίδι, την ώρα που η Λιντς προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Στο 65ο λεπτό, ο Λένο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ντάλας, ενώ ο Ροντρίγκο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 80ό λεπτό. Η Άρσεναλ απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 84ο λεπτό, με τον Σακά να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μεσλιέρ αλλά ο τερματοφύλακας της Λιντς αντέδρασε σωστά και τον σταμάτησε.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 87ο λεπτό, ο Μπάμφορντ σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Λένο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ραφίνια από κοντά έστειλε κι εκείνος την μπάλα στο δοκάρι, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Έιλινγκ (70’ Ροδρίγο), Κούπερ, Κοχ, Ραφίνια, Χάρισον (80’ Ποβέδα Οκάμπο), Φίλιπς, Ντάλας, Αλιόσκι, Κλιχ, Μπάμφορντ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Τίρνεϊ, Τζάκα, Θεμπάγιος, Πεπέ, Γουίλιαν (46’ Νέλσον), Γουίλοκ (57’ Σακά), Ομπαμεγιάνγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ