Η παράδοση του Μουρίνιο… κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται! (pic)

Η παράδοση του Μουρίνιο… κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται! (pic)

Η παράδοση που έχει φτιάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δεύτερες σεζόν του στις ομάδες που έχει προπονήσει, κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται την κούπα!

Η Τότεναμ συνεχίζει να «καλπάζει» και να φιγουράρει στην κορυφή της Premier League, με τα «σπιρούνια» να παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν. Καταλυτικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία έχει φυσικά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φτιάξει την ομάδα με τα δικά του «θέλω» και αυτό βγαίνει 100% στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλαθλοι της Τότεναμ κάνουν ήδη όνειρα κατάκτησης της Premier League. Μια παράδοση του Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, καθώς ο Πορτογάλος έχει μια εξαιρετική προϊστορία  στις δεύτερες σεζόν του.

Σε όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει τη δεύτερη χρονιά (με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ζοσέ Μουρίνιο τις έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πόρτο, Τσέλσι (δύο φορές), Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες στις δεύτερες σεζόν του Πορτογάλου στους πάγκους τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ