Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Μια νίκη που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη πήρε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Μπέρνλι, επικρατώντας των Λονδρέζων με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Premier League. Πρώτο φετινό «τρίποντο» για τους γηπεδούχους.

Μια νίκη που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη πήρε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Μπέρνλι, επικρατώντας των Λονδρέζων με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Premier League. Πρώτο φετινό «τρίποντο» για τους γηπεδούχους. Γκολ μετά από 324 λεπτά η Μπέρνλι!

Το ματς

Ούτε δέκα λεπτά δεν χρειάστηκαν για να πάρει κεφάλι στο σκορ η Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Κρις Γουντ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Ροντρίγκες και να πραγματοποιεί το 1-0 για την Μπέρνλι.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Μπένλι στο πρωτάθλημα μετά από 324 λεπτά «απραγίας» στην Premier League. Μάλιστα ο Γουντ έχει σκοράρει και τα τρία τελευταία εντός έδρας γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι από την Κρίσταλ Πάλας, η οποία θύμιζε παιδική χαρά στον αμυντικό τομέα… Στα μισά του ημιχρόνου ο Γουντ λίγο έλειψε να σκοράρει και πάλι, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέρνλι ξεκίνησε και πάλι δυναμικά. Στο 54ο λεπτό ο Γκούντμουσον άγγιξε το 2-0, καθώς εκμεταλλεύτηκε την τραγική άμυνα της Πάλας, ωστόσο το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκουαϊτα.

Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας απάντησε με δύο απανωτές μεγάλες ευκαιρίες, με τον Πόουπ να αποκρούει το τετ α τετ με τον Μπατσουαγί, ενώ το ριμπάουντ του Τάουνσεντ κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται περισσότερο απειλητικοί. Τόσο ο Φαν Άνχολτ, όσο ο Μπατσουαγί έχασαν δύο σημαντικές φάσεις για να φέρουν το ματς και πάλι στα ίσα.

Στο 72ο ήταν η σειρά της Μπένρλι να απαντήσει, με τον Γκουάιτα ωστόσο να σταματάει την κεφαλιά του Γουντ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και να πάρουν την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά από την πρώτη αγωνιστική της Premier League…

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝέιλ, Γκούντμουντσον (67’ Μπρέιντι, 84’ Πίτερς), Γουντ, Ροντρίγκες

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν, Κουγιατέ, Νταν, Φαν Άανχολτ, Τάουνσεντ, Ρίντεβαλντ (67’ Σλουπ), ΜακΆρθουρ, Εζέ, Αγιού (77’ Μπεντεκέ), Μπατσουαγί

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ