Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Κάτι πρέπει να αλλάξει με τον προγραμματισμό των αγώνων»

Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Κάτι πρέπει να αλλάξει με τον προγραμματισμό των αγώνων»

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε για το θέμα των τραυματισμών και τόνισε ότι επιβάλλεται να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι ένας από τους πολλούς… πονοκεφάλους που έχει ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, καθώς ο νεαρός τραυματίστηκε στις 8 Νοεμβρίου στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Όπως και ο Κλοπ, έτσι και ο διεθνής άσος μίλησε ανοιχτά για τα θέματα των τραυματισμών τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε ότι το υπερφορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων κάνει κακό στους παίκτες.

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, είναι επίσης το πιο έντονο πού δεν βγάζει νόημα κιόλας. Οι ώρες των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει.

Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα. Πηγαίνεις στο επόμενο ματς με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ