Λέστερ – Φούλαμ 1-2

Λέστερ – Φούλαμ 1-2

Ήττα εκτός προγράμματος για τη Λέστερ που έχασε με 1-2 από τη Φούλαμ στο «King Power» και πέταξε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή. Αφιέρωση του Λούκμαν στον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ.

Με νίκη η Λέστερ θα έπιανε τις Τότεναμ και Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως η Φούλαμ είχε άλλα σχέδια και με μεγάλη εμφάνιση πέρασε με 2-1 από το «King Power» βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αφιέρωσε το γκολ του στον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ ο Λούκμαν, ο Καβαλέιρο το άλλο για τους «χωριάτες» ενώ μείωσε στο φινάλε ο Μπαρνς για τους γηπεδούχους.

Η Λέστερ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 19ο λεπτό η Λέστερ όταν είχε διπλό δοκάρι με τους Τίλεμανς και Φοφανά και στο 30’ η Φούλαμ άνοιξε το σκορ με τον Λούκμαν να πλασάρει τον Σμάιχελ και να αφιερώνει το γκολ στον Πάπα Μπούμπα Ντιοπ. Το σοκ για τη Λέστερ έγινε μάλιστα διπλό όταν στο 37′ ο Καβαλέιρο έκανε το 0-2 με πέναλτι.

Το μόνο που κατάφερε η Λέστερ ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Μπαρνς στο 86′ από ασίστ του Βάρντι ενώ είχε και μια ευκαιρία με τον Ιενάτσο στο φινάλε για να πάρει τον βαθμό.

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουχς, Έβανς, Τόμας (46’ Ουντέρ), Τζάστιν, Φοφανά, Μεντί (70’ Iean;atso), Πράε (46’ Μπαρνς), Τίλεμανς, Μάντισον, Βάρντι

Φούλαμ: Αρεολά, Άντερσεν, Ανταραμπιόγο, Άινα, Ρόμπινσον, Ντε Κόρδοβα Ριντ, Ριντ, Λόφτους Τσικ (77’ Λεμινά), Ανγκισά, Καβαλέιρο (87′ Μίτροβιτς), Λούκμαν (90′ Μπράιαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ