Γούντγουορντ για Σόλσκιερ : «Στηρίζουμε το πλάνο μαζί του»

Γούντγουορντ για Σόλσκιερ : «Στηρίζουμε το πλάνο μαζί του»

Ο αντιπρόεδρος με εκτελεστικά καθήκοντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε «φρένο» στο θέμα της αποχώρησης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο. Για ακόμη μία χρονιά, οι «κόκκινοι διάβολοι» κινούνται σε πολύ ρηχά νερά και η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αγγλία με 1-3, το επιβεβαίωσε. Οι φήμες περί αποχώρησης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πάνε και έρχονται, όμως η διοίκηση της ομάδας δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Ο αντιπρόεδρος με εκτελεστικά καθήκοντα της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ ξεκαθάρισε δημόσια, πως οι «κόκκινοι διάβολοι» στηρίζουν το πλάνο τους, στο οποίο υπάρχει ο Νορβηγός προπονητής. Συγκεκριμένα, το πρότζεκτ περιέχει τον άλλοτε άσο της ομάδας και το καλοκαίρι θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει τις δικές του μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά είπε: «Έχουν υπάρξει θετικές ενδείξεις και στο αγωνιστικό κομμάτι και στις προπονήσεις της ομάδας και παραμένουμε πιστοί στην διαδικασία βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό το πλάνο με τον προπονητή μας για τα επόμενα χρόνια και θα δείχνουμε κάθε χρόνο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού την αφοσίωσή μας στο πρότζεκτ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ