Χιμένες : «Έκλεισε» μάτι στην Τσέλσι με ένα like (pic)

Χιμένες : «Έκλεισε» μάτι στην Τσέλσι με ένα like (pic)

Ένα like του Χοσέ Μαρία Χιμένες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ήταν αρκετό για να βάλει «φωτιά»...

Σε έκσταση βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες οι φίλαθλοι της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» διανύουν μια τρομερή περίοδο, έχοντας «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου στο Champions League και την πρόκριση στους «16», ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται μόλις στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα like του Χοσέ Μαρία Χιμένες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ήρθε για να βάλει ακόμη περισσότερη «φωτιά» στο ήδη «καυτό» κλίμα, καθώς ο Ουρουγουανός αντέδρασε σε μια δημοσίευση που τον συνδέει με την Τσέλσι. Το like του Ουρουγουανού ήταν αρκετό ώστε να τρελάνει τους φιλάθλους των Λονδρέζων, καθώς ο Χιμένες είχε συνδεθεί και το καλοκαίρι με την Τσέλσι, ενώ είχε δηλώσει πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Λάμπαρντ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο έσβησε το like, ωστόσο πολλοί είχαν ήδη προλάβει να τραβήξουν το στιγμιότυπο.

Ακριβώς το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και με τον Κάι Χάβερτς, με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου να τον βρίσκει στο Λονδίνο… Λέτε να μην συμβεί το ίδιο και με τον Χιμένες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ