Μπέντνερ : «Έβρισα τον Βενγκέρ για να με διώξει από την Άρσεναλ»

Μπέντνερ : «Έβρισα τον Βενγκέρ για να με διώξει από την Άρσεναλ»

Ο Νίκλας Μπέντνερ αποκάλυψε πως το 2013 έβρισε τον Αρσέν Βενγκέρ, θέλοντας να προκαλέσει τον Αλσατό προπονητή, προκειμένου να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Σε μία αποκάλυψη απ’ αυτές που σπανίζουν στο διεθνές ποδόσφαιρο προχώρησε ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός μέσος μίλησε στο «Four Four Two» και αποκάλυψε πως το 2013 εξύβρισε (!) τον Αρσέν Βενγκέρ, θέλοντας να προκαλέσει τον Αλσατό προπονητή, προκειμένου να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν, επιστρέφοντας από δανεισμό στην Γιουβέντους, ο Μπέντνερ ήθελε να μεταγραφεί στην Κρίσταλ Πάλας, που είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Όμως ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είχε χρίσει επαγγελματία τον Μπέντνερ, δεν ήθελε να τον παραχωρήσει.

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις» αποκάλυψε ο Μπέντνερ και πρόσθεσε: «Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει. Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε»!

Υπενθυμίζεται πως την επόμενη χρονιά ο Δανός άσος, ο οποίος σήμερα στα 32 του δεν έχει συμβόλαιο, σημείωσε δύο γκολ σε 14 συμμετοχές με τους «κανονιέρηδες», ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές στην Βόλφσμπουργκ, στην Νότιγχαμ Φόρεστ, στην Ρόζενμποργκ και στην Κοπεγχάγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ