Μπιέλσα : «Δεν θα αποκαλύψω ξανά την εντεκάδα»

Μπιέλσα : «Δεν θα αποκαλύψω ξανά την εντεκάδα»

Ο προπονητής της Λιντς τόνισε πως δεν πρόκειται να επαναλάβει την ενέργεια της προηγούμενη φοράς...

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, αποφάσισε να σταματήσει να δίνει πληροφορίες σχετικά με την 11άδα που σκέπτεται να παρατάξει στους αγώνες της ομάδας του.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Αργεντινός προπονητής των «νεοφώτιστων» στην Premier League, ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα της Παρασκευής με την Γουέστ Χαμ. Και απαντώντας, ο εξαιρετικός τεχνικός, αποκάλυψε ολόκληρη την 11αδα που τελικά παρέταξε στο ματς.

Την επόμενη ημέρα, ο προπονητής των «σφυριών», Ντέϊβιντ Μόγες, εκτίμησε ότι αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι μία «μπλόφα» από τον συνάδελφο του.

Η Λιντς έχασε στο γήπεδο της από την Γουέστ Χαμ με 2-1 και ο Μπιέλσα, σχολίασε: «Θα ήταν λάθος εάν νομίζαμε ότι το να ξέρεις την 11άδα του αντιπάλου, σου δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Για εμένα αυτό δεν δίνει σημαντικό πλεονέκτημα.

Έτσι, από τώρα και στο εξής, και για να αποφύγω οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση, δεν θα συνεχίσω να δίνω απαντήσεις σχετικά με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν ή δεν μπορούν να παίξουν»..

Σημειώνεται, ότι η Λιντς έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά από 12 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ