Μεγάλη νίκη της Έβερτον (0-2), ανέβηκε στην τρίτη θέση η Σαουθάμπτον (1-1, vids)

Μεγάλη νίκη της Έβερτον (0-2), ανέβηκε στην τρίτη θέση η Σαουθάμπτον (1-1, vids)

Η Έβερτον επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λέστερ και «πάτησε» στην πρώτη πεντάδα με 23 βαθμούς, ενώ η Σαουθάμπτον ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άρσεναλ και ανέβηκε στην 3η θέση με 24 βαθμούς. Πεντάρα της Λιντς επί της Νιουκάστλ (5-2).

Συνωστισμός στις πρώτες θέσεις της Premier League!

Η Έβερτον πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Λέστερ (0-2) για την 13η αγωνιστική και «πάτησε» στην πεντάδα με 23 βαθμούς. Στην 4η θέση βρίσκεται η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς με 24 βαθμούς, η οποία ισοβαθμεί με τη Σαουθάμπτον που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άρσεναλ.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, η Λιντς διέλυσε με 5-2 τη Νιουκάστλ και την έπιασε στους 17 βαθμούς.

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 1-1

Η Σαουθάμπτον ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Άρσεναλ και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή (με παιχνίδι περισσότερο). Η ομάδα του Αρτέτα παρέμεινε στην 15η θέση με 14 βαθμούς.

Οι «Άγιοι» ξεκίνησαν δυναμικά και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 18′. Ο Άνταμς βρήκε στον κενό χώρο του Γουόλκοτ, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στη σημαντικότερη φάση τους στο πρώτο μέρος, ο Πεπέ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29′.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τους «κανονιέρηδες» στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 52′ ο Ενκέτια βρήκε τον Ομπαμεγιάνγκ μέσα στην περιοχή κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61′ με τον ΜακΚάρθι να αποκρούει το σουτ του Σακά, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Γκάμπριελ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο Τίρνεϊ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Χόλντινγκ, Σακά, Ελνενί, Μέιτλαντ Νάιλς, Θεμπάγιος (65’ Γουΐλοκ), Πεπέ (85’ Σέντρικ), Ενκετιά (65’ Λουίζ), Ομπαμεγιάνγκ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Ρομέου, Άρμστρονγκ (63’ Ντζενεπό), Γουόρντ Πράουζ, Ινγκς, Άνταμς, Γουόλκοτ (63’ Ρέντμοντ)

Λέστερ – Έβερτον 0-2

Η Έβερτον απέδρασε με νίκη (0-2) από την έδρα της Λέστερ και «πάτησε» στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ριτσάρλισον σημείωσε το 0-1 μόλις στο 2′, ενώ η Λέστερ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 23′ με τον Βάρντι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στο 0-2 με τον Χολγκέιτ στο 72′. Οι «αλεπούδες» πέτυχαν γκολ με τον Αγιόθε στο 89′ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φουχς, Τζάστιν, Φοφανά, Μεντί (73’ Ιεανάτσο), Τίλεμανς, Εντιντί, Μάντισον, Ουντέρ (62’ Αγιόθε Πέρεθ), Μπαρνς, Βάρντι

ΕΒΕΡΤΟΝ: Όλσεν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Χολγκέιτ, Μίνα, Σίγκουρντσον, Άλαν (41’ Γκόμες), Ντουκουρέ, Ιβόμπι (90+2’ Κενι), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (89’ Γκόρντον).

Λιντς – Νιουκάστλ 5-2

Η Λιντς διέσυρε με 5-2 τη Νιουκάστλ στο «’Ελαντ Ρόουντ» και την έπιασε στους 17 βαθμούς.

Ο Χέντρικ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 26′ αλλά στο 35′ ο Μπάμφορντ σε κενό τέρμα σημείωσε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 61′ με κεφαλιά του Ροδρίγο, ενώ η Νιουκάστλ ισοφάρισε στο 65′ με τον Κλαρκ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί στη συνέχεια. Ο Ντάλας με κεφαλιά έκανε το 3-2 στο 77′, ο Ερνάντεθ σημείωσε το 4-2 στο 88′, ενώ ο Χάρισον διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 88′.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Κλιχ (89’ Σάκλετον), Φίλιπς, Χάρισον, Αλιόσκι, Ραφίνια, Μπάμφορντ (84’ Ρόμπερτς), Ροδρίγο (82’ Ερνάντεθ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Φερνάντες, Λιούις, Κλαρκ, Χέντρικ (62’ Κραφτ), Φρέιζερ (75’ Αλμιρόν), Χέιντεν, Λόνγκσταφ, Μέρφι, Γουΐλσον, Ζοέλιντον (73’ Γκέιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ