Βέρνερ : «Η Premier League είναι πιο δύσκολη από τη Bundesliga»

Βέρνερ : «Η Premier League είναι πιο δύσκολη από τη Bundesliga»

Ο Γερμανός φορ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει το αγγλικό πρωτάθλημα...

Ο Τίμο Βέρνερ ήταν από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Τσέλσι τη περασμένη μεταγραφική περίοδο. Ο Γερμανός επιθετικός έκανε τρομερές εμφανίσεις με τα χρώματα της Λειψία όμως με τα «μπλε» του Λονδίνου δεν έχει καταφέρει να αποδώσει όσα περίμεναν.

Ο ίδιος σχολίασε το γεγονός ότι ο δείκτης δυσκολίας είναι αρκετά μεγαλύτερος από ότι στη Γερμανία. Όπως παραδέχθηκε, το πρωτάθλημα της Premier League είναι πιο δύσκολο από ότι η Bundesliga και αρκετά διαφορετικό από αυτό που περίμενε.

Αναλυτικά είπε: «Πάντα υπάρχει πίεση όταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα. Νομίζω όμως ότι μπορεί να την χειριστώ. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη βέβαια από τα προηγούμενα χρόνια αλλά θεωρώ πως οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι δουλεύοντας υπό αυτή την πίεση.

Η Premier League είναι διαφορετική από την Bundesliga και πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ’ ότι το περίμενα. Η αρχή μου στην Τσέλσι ήταν καλή αλλά τώρα μετά από τόσα πολλά παιχνίδια δυσκολεύομαι λίγο. Είναι δύσκολο όταν παίζεις σερί ματς. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος σε κάθε αγώνα αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Premier League»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ