Τότεναμ – Λέστερ 0-2

Τότεναμ – Λέστερ 0-2

Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, η Τότεναμ δέχτηκε τη δεύτερη συνεχόμενη της «σφαλιάρα», καθώς η Λέστερ «άλωσε» το Λονδίνο και έφυγε με το σπουδαίο 2-0, ρίχνοντας τα «σπιρούνια» στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την κορυφή! Στη 2η θέση και στο -4 από τη Λίβερπουλ οι «αλεπούδες».

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Τότεναμ «πατούσε» γερά στην κορυφή της Premier League και έκανε όνειρα κατάκτησης… Μερικές ημέρες αργότερα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βλέπει τον εαυτό της να έχει πέσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, να έχει κάνει δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα από τους δύο κύριους αντιπάλους της. Τα «σπιρούνια» δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Λονδίνο, ηττήθηκαν (2-0) με κάτω τα χέρια από τη φοβερή και τρομερή Λέστερ που σκαρφάλωσε στη 2η θέση και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ.

Πρώτη νίκη του Ρότζερς απέναντι στον Μουρίνιο.

Το ματς

Χωρίς την κλασική ευκαιρία κύλησαν τα πρώτα λεπτά, με τη Λέστερ να έχει την κατοχή της μπάλας στα πόδια της και την Τότεναμ να διαβάζει το παιχνίδι από πίσω… Οι «αλεπούδες» ήταν εκείνες που απείλησαν πρώτες με μια κεφαλιά του Έβανς η οποία έφυγε πάνω από την εστία του Γιορίς.

Τα «σπιρούνια» δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά και να γίνουν επικίνδυνα, με τη Λέστερ από την πλευρά της να έχει ακόμη μερικές ευκαιρίες χωρίς να απειλήσει ωστόσο ουσιαστικά τον Χούγκο Γιορίς.

Η φάση που έφερε τα πάνω – κάτω έμελλε να συμβεί μετά το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου! Ο Κουτ χρειάστηκε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και μετά το σφύριγμα για τα αποδυτήρια, καθώς το VAR εξέταζε ένα σπρώξιμο του Οριέ μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε την επίμαχη φάση και αποφάσισε να δώσει το πέναλτι για τη Λέστερ το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Βάρντι, γράφοντας στις καθυστερήσεις το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που η ομάδα του Μουρίνιο πηγαίνει στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, με τον Σμάιχελ να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Σον.

Ο Αλντερβάιρελτ έσβησε τα όνειρα ανατροπής της Τότεναμ, καθώς με δικό του αυτογκόλ έγραψε το 2-0 υπέρ της Λέστερ στο 59ο λεπτό.

Οι «αλεπούδες» κράτησαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα το προβάδισμα τους και πήραν μια σπουδαία νίκη, ανεβαίνοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας, με την Τότεναμ από την άλλη να κινδυνεύει να πέσει ακόμη και εκτός τετράδας σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατήσει κόντρα στη Λιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ