Κλοπ : «Ο βοηθός έκρινε το αποτέλεσμα»

Κλοπ : «Ο βοηθός έκρινε το αποτέλεσμα»

Ο Γιούργεν Κλοπ εξαπέλυσε επίθεση στον βοηθό που καταλόγισε το πέναλτι της Τότεναμ στη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, θεωρώντας πως ήταν αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο ντέρμπι του Άνφιλντ με την Τότεναμ με την ομάδα του Λονδίνου να κλέβει κυριολεκτικά την ισοπαλία με χτύπημα πέναλτι του Κέιν στις καθυστερήσεις, σε μία φάση που ο Φαν Ντάικ μαρκάρει τον Λαμέλα, χωρίς να τον ανατρέψει.

Ο διαιτητής του ματς αποφάσισε να δείξει την άσπρη βούλα με την βοήθεια του βοηθού του, κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί., τονίζοντας πως ο βοηθός με τον καταλογισμό του πέναλτι έκρινε το αποτέλεσμα το οποίο διαφορετικά θα ήταν νικηφόρο για τους κόκκινους.

«Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ τις αποφάσεις στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη, αλλά το αποτέλεσμα επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις του βοηθού. Θέλησε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το πέτυχε», υποστήριξε ο Κλοπ, ο οποίος είχε παράπονα και για το πρώτο πέναλτι, στο οποίο αστόχησε ο Κέιν: «Ήταν καθαρό οφσάιντ, απίστευτο. Δεν ξέρω τι συζητούσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ