Αναβολή στο Τότεναμ – Φούλαμ 3,5 ώρες πριν από την έναρξη- Οργή Μουρίνιο για την Premier League! (vid)

Αναβολή στο Τότεναμ – Φούλαμ 3,5 ώρες πριν από την έναρξη- Οργή Μουρίνιο για την Premier League! (vid)

Τα κρούσματα της Φούλαμ έφεραν την αναβολή στην αναμέτρηση με την Τότεναμ. Με ειρωνικό ύφος σχολίασε την υπόθεση ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μόλις χθες έγινε γνωστό πως η Φούλαμ εμφάνισε αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη σημερινή αναμέτρηση με την Τότεναμ για την Premier League. Η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου ανακοίνωσε πως μερικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Όπως ήταν λογικό, η αναμέτρηση με την Τότεναμ αναβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Premier League, καθώς η λίγκα ανακοίνωσε την απόφαση της αναβολής μόλις 3,5 ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο «χτύπησε» ξανά στα social media, καθώς λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η ανακοίνωση της απόφασης θέλησε να σχολιάσει την όλη υπόθεση με ένα αρκετά ειρωνικό ύφος…

Το ματς στις 18:00 (ώρα Αγγλίας)… Ακόμα δεν ξέρουμε αν παίζουμε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο» έγραψε ο Πορτογάλος.

Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος που αναβάλλεται τις τελευταίες ημέρες μετά τον αγώνα της Μάντεσεστερ Σίτι με τη Νιουκάστλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ