Ο Καβάνι δεν καταθέτει έφεση για το ρατσιστικό σχόλιο

Ο Καβάνι δεν καταθέτει έφεση για το ρατσιστικό σχόλιο

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχτηκε την ποινή της αγγλικής ομοσπονδίας.

Η αγγλική ομοσπονδία επέβαλλε πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή τριών αγωνιστικών στον Έντισον Καβάνι, για ρατσιστικό σχόλιο στο Instagram. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε γράψει «negrito» έναν φίλο του, μία λέξη που κρίθηκε ως ρατσιστική.

Ο Καβάνι τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την ερμηνεία της FA και πως έχει αποδείξει τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, εξήγησε ότι θα σεβαστεί την απόφαση και δεν θα καταθέσει έφεση.

Το μήνυμα του Καβάνι στο Instagram:

«Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ σε αυτήν την άβολη στιγμή. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αποδέχομαι την πειθαρχική κύρωση γνωρίζοντας ότι είμαι ξένος στα αγγλικά έθιμα, αλλά δεν συμμερίζομαι το σκεπτικό. Ζητώ συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον με μία έκφραση αγάπης προς έναν φίλο, τίποτα περισσότερο δεν υπήρχε στην πρόθεσή μου.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι επιδιώκω πάντα την χαρά και φιλία! Εκτιμώ τις αμέτρητες εκφράσεις υποστήριξης και στοργής. Η καρδιά μου είναι ήρεμη γιατί ξέρω ότι πάντα εκφραζόμουν με αγάπη σύμφωνα με τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής μου. Σας στέλνω μια ειλικρινή αγκαλιά».

Ο Καβάνι θα χάσει τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα (σήμερα το βράδυ), τον ημιτελικό του League Cup εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και τον αγώνα FA Cup εναντίον της Γουότφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ