Αφήνει Σάντσο και πάει για… Χάαλαντ η Γιουνάιτεντ

Αφήνει Σάντσο και πάει για… Χάαλαντ η Γιουνάιτεντ

Διατεθειμένη να εγκαταλείψει την υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο, ώστε να στρέψει το βλέμμα της στον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτοιμη να μπει στις διεκδικήτριες του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν να παλέψουν για τον Νορβηγό επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι, μπαίνοντας στη σειρά των πολλών «μνηστήρων» που έχουν μαζευτεί.

Όπως υποστηρίζει η Mirror, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως νούμερα ένα καλοκαιρινό στόχο τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η μισή Ευρώπη… Μάλιστα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι διατεθειμένη ακόμη και να παρατήσει την υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο την οποία κυνηγά σχεδόν έναν χρόνο τώρα, προκειμένου να κάνει δικό της τον Χάαλαντ.

Μεγάλος παράγοντας ήταν και τα 120 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι η Ντόρτμουντ για τον Σάντσο, με τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ να πιστεύουν πως εάν είναι να δώσουν ένα τριψήφιο ποσό, καλύτερα να το δώσουν για τον Χάαλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ