Ο Mr Survivor και το κόλπο με Οζίλ – Φενέρμπαχτσε (pics)

Ο Mr Survivor και το κόλπο με Οζίλ – Φενέρμπαχτσε (pics)

Ο Μεσούτ Οζίλ φαίνεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε με τον διάσημο Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι να είναι πίσω από το σπουδαίο deal. Η αγάπη του Mr Survivor για το ποδόσφαιρο και η... υπόσχεση που θέλει να εκπληρώσει.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από την Τουρκία τις τελευταίες ώρες που κάνουν λόγο για μετακίνηση του Μεσούτ Οζίλ από την Άρσεναλ στη Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην διεθνής Γερμανός που είδε την καριέρα του να ακολουθεί κατακόρυφα πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κανονιέρηδων» παρ’ όλα αυτά δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα.

Φαίνεται λοιπόν πως οι Λονδρέζοι θα καταφέρουν επιτέλους να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του με τον Οζίλ να μετακομίζει στη χώρα από την οποία κατάγεται για λογαριασμό της ομάδας του Δημήτρη Πέλκα. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν οι γείτονες, αν και υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες, κυρίως από… εξωτικά πρωταθλήματα, ο 32χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με τη Φενέρ με μεσολαβητή τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Το όνομα αυτό πιθανώς δεν θα μας έλεγε τίποτα πριν από 4-5 χρόνια. Πλέον όμως η φήμη του έχει ξεφύγει για τα καλά από τα όρια της Τουρκίας και ειδικά στη χώρα μας έχει ιδιαίτερη πέραση όσον αφορά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι ο Mr Survivor, είναι ο άνθρωπος πίσω σχεδόν από κάθε μεγάλο σόου στη χώρα μας, βλέπε «Voice», «Εχεις ταλέντο» και άλλα.

Ο Ατζούν είναι όπως αναφέρουν στην Τουρκία το… δεξί χέρι του Ταγίπ Ερντογάν και κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ραγδαία άνοδος ενός αθλητικού συντάκτη, όπως ξεκίνησε την καριέρα του, που εδώ και χρόνια έχει μετατραπεί σε κορυφαίο παραγωγό στην Τουρκία με περιουσία πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που θα μπορούσε να πει κανείς πως… κόβει και ράβει μέσω της «Acun Medya».

Η αγάπη του τώρα για το ποδόσφαιρο αλλά και οι φιλοδοξίες του είναι τέτοιες που το περασμένο καλοκαίρι δήλωνε πως θα ήθελε στο μέλλον να αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη. «Μπορώ να σας πω ότι σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά και μένει να δούμε αν θα το καταφέρει και αυτό.

Πώς συνδέεται τώρα με τη μεταγραφή Οζίλ; Ο Τούρκος επιχειρηματίας είναι πολύ στενός φίλος με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς και είναι διατεθειμένος ακόμη και να συνδράμει οικονομικά όπως λέγεται ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Άλλωστε σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ατζούν είχε προαναγγέλλει ότι κάποια στιγμή ο Οζίλ θα παίξει στη Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ