Εβρά : Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ

Εβρά : Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ

Ο Πατρίς Εβρά έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Γουέστ Χαμ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωση.

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πατρίς Εβρά, καθώς είναι στις τελικές επαφές με τη Γουέστ Χαμ κι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Γάλλος μπακ, με τη σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι τιμωρημένος από την UEFA για το θεαματικό χτύπημα κατά φιλάθλου, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Εβρά, ο οποίος έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Μόγες κατά την κοινή τους θητεία στο «Ολντ Τράφορντ» τη σεζόν 2013/14

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 και έχει «πληρώσει» την ενέργειά του να κινηθεί με χτύπημα καράτε εναντίον οπαδού της Γκιμαράες, με την αποπομπή του από την Μαρσέιγ. Ο Εβρά είναι ελεύθερος, κάτι που καθιστά πραγματοποιήσιμη τη μεταγραφή του ακόμα και τώρα.

Δείτε το περιστατικό με την κλωτσιά:

https://www.youtube.com/watch?v=63_NIlL5rzU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ