Μπελάδες για τον Ερέρα για «ύποπτο» ματς

Μπελάδες για τον Ερέρα για «ύποπτο» ματς

Ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα θα κληθεί να καταθέσει σε ισπανικό δικαστήριο μετά από έρευνες για τον αγώνα Λεβάντε - Σαραγόσα το 2011.

Ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα δήλωσε αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από την εμπλοκή του ονόματος του, σε έρευνα για στημένο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα ερευνών τριών χρόνων, για τον αγώνα Λεβάντε – Σαραγόσα (1-2), παιχνίδι που είχε κριθεί ύποπτο για χειραγώγηση. Η Σαραγόσα είχε επικρατήσει με 2-1, κατάφερε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία και η ομάδα που είχε υποβιβαστεί ήταν η Λα Κορούνια. Ο Ερέρα ήταν εκείνη την περίοδο παίκτης της Σαραγόσα και οι εισαγγελικές αρχές στην Ισπανία, εκτιμούν ότι κάποιοι παίκτες της Λεβάντε είχαν πάρει χρήματα για να έχουν μειωμένη απόδοση.

Ο Ερέρα από την πλευρά του έχει δηλώσει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλά ενημερώθηκε πως είναι πολύ πιθανό να κληθεί να καταθέσει σε δικαστήριο, με τον Ισπανό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τονίζει για τον αγώνα που είχε διεξαχθεί το 2011. «Δεν έχει γίνει το παραμικρό και αν κληθώ να καταθέσω, θα το κάνω με χαρά για να λάμψει η αλήθεια».

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο τότε τεχνικός της Σαραγόσα, Χαβιέρ Αγκίρε είχε επίσης αρνηθεί τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για στημένο παιχνίδι, λέγοντας πως η νίκη που είχε πετύχει η ομάδα του ήταν καθαρή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ