«Καμπάνα» δεκαέξι μηνών για Αλέξις Σάντσες

«Καμπάνα» δεκαέξι μηνών για Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή και οι ισπανικές αρχές επέβαλαν στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποινή φυλάκισης 16 μηνών.

Με ποινή φυλάκισης 16 μηνών τιμωρήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλέξις Σάντσες για φοροδιαφυγή ύψους ενός εκατ. ευρώ, την περίοδο που αγωνίζονταν στην Μπαρτσελόνα. Ο Χιλιανός επιθετικός δεν πρόκειται πάντως να μπει στη φυλακή, καθώς έφτασε σε συμβιβασμό με τις καταλανικές αρχές και θα πληρώσει τους φόρους που έπρεπε να έχει καταβάλει πριν από πέντε χρόνια.

Ο Σάντσες είχε ιδρύσει εταιρία που εκμεταλλεύονταν τα προσωπικά του δικαιώματα, με έδρα άλλη χώρα, ώστε να μην πληρώνει φόρους στην Ισπανία. Οι έρευνες όμως που είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό απέδωσαν καρπούς και αποδείχθηκε πως ο λατινοαμερικάνος επιθετικός δεν πλήρωνε τους φόρους που έπρεπε να καταβάλει.

Ο Σάντσες είναι υποχρεωμένος να δώσει τα χρήματα μέσα σε δύο χρόνια κι αν δεν το πράξει τότε κινδυνεύει με φυλάκιση. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Χιλιανός θα δώσει το ένα εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ