Τότεναμ – Φούλαμ 1-1 : Γκέλα και χαμένη ευκαιρία για την Τότεναμ

Τότεναμ – Φούλαμ 1-1 : Γκέλα και χαμένη ευκαιρία για την Τότεναμ

Η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Φούλαμ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της Premier League.

Χαρακίρι για την Τότεναμ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να χάνει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ (1-1).

Οι Πετεινοί δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα στο σκορ που είχαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο -6 από την κορυφή και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από 17 αγωνιστικές, τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους.

Στο 18ο λεπτό ο Οριέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σον πλάσαρε εξ επαφής, αλλά ο Αρεολά είπε όχι όπως έκανε και στο 24’ μετά από κεφαλιά του Σον.

Το γκολ για την Τότεναμ ήρθε στο 25ο λεπτό. Ο Ρεγκιλόν σέντραρε από αριστερά και ο Κέιν με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Αρεολά έσωσε μετά από κεφαλιά του Γουίνκς, ενώ στο 74ο λεπτό ο Λούκμαν σέντραρε όμορφα από αριστερά και ο Καβαλέιρο με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Φούλαμ.

Στο 89’ η Τότεναμ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Χόιμπεργκ, Γουίνκς (75’ Λαμέλα), Εντομπελέ (81’ Βινίσιους), Σισοκό, Σον, Κέιν

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγο, Τετέ (67’ Λούκμαν), Ρόμπινσον, Ριντ, Λόφτους Τσικ (90’ Ονομά), Ανγκισά, Καβαλέιρο (86’ Καμαρά), Ντε Κόρδοβα Ριντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ