Σπουδαίος Ράσφορντ : Μίλησε με την Κυβέρνηση για την παράλειψη των δωρεάν γευμάτων στα σχολεία (pics)

Σπουδαίος Ράσφορντ : Μίλησε με την Κυβέρνηση για την παράλειψη των δωρεάν γευμάτων στα σχολεία (pics)

Για ακόμη μία φορά ο Μάρκους Ράσφορντ απέδειξε πόσο μεγάλος άνθρωπος είναι εκτός από ποδοσφαιριστής...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράσφορντ εκφράζει ανοιχτά τον προβληματισμό του για τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία και την παράλειψη τους. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Άγγλος επιθετικός πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα. Μπορεί να σκοράρει συνεχώς και μάλιστα με το… τσουβάλι, ωστόσο το μεγαλύτερο του επίτευγμα το έχει πετύχει εκτός γηπέδων…

Από τον καιρό της πρώτης καραντίνας μέχρι και σήμερα, ο 22χρονος παλεύει για τα παιδιά που πεινάνε και έχουν χάσει το δωρεάν γεύμα που τους έδινε το σχολείο. Ο κορωνοϊός έκλεισε τα σχολεία, με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά που τρεφόντουσαν εκεί να χάσουν το γεύμα τους.

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» κατάφερε να «κερδίσει» ακόμη και την κυβέρνηση της χώρας, καθώς μετά από μεγάλη προσπάθεια του, ο Μπόρις Τζόνσον ανέτρεψε την αρχική απόφαση να κόψει τα γεύματα και εν τέλει συνέχισε τη δωρεάν σίτιση των παιδιών.

Τα γεύματα ωστόσο φαίνεται πως έχουν αποδειχτεί αρκετά «τσαπατσούλικα»… Οι αρμόδιοι στέλνουν πακέτα σε κακή κατάσταση, ενώ πολλές φορές παραλείπουν ακόμα και να στείλουν… Ο Ράσφορντ φυσικά και δε θα άφηνε έτσι το γεγονός αυτό και με γρήγορες διαδικασίες επικοινώνησε αμέσως με τον Μπόρις Τζόνσον, ζητώντας του εξηγήσεις.

Parents have shared pictures of the meagre food parcels sent out under the scheme

Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε διαβεβαιώσεις πως όλα θα πάνε «ρολόι» από εδώ και στο εξής, με τον Ράσφορντ να πετυχαίνει ακόμη ένα σποδαίο «γκολ»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ