«Βλέπει» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (1-0), τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον (1-0)

«Βλέπει» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (1-0), τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον (1-0)

Τα Σφυριά επικράτησαν με 1-0 της Μπέρνλι, ενώ η Μπράιτον νίκησε εκτός έδρας την Λιντς με 1-0.

Μεγάλη νίκη που τη διατηρεί στο κόλπο για την ευρωπαϊκή έξοδο πέτυχε η Γουέστ Χαμ.

Τα Σφυριά το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησαν με 1-0 της Μπέρνλι για την 19η αγωνιστική της Premier League και βρίσκονται στην 8η θέση με 29 πόντους, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Αντόνιο στο 10ο λεπτό.

Ο Φορνάλς σέντραρε από αριστερά και ο Αντόνιο εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0. Στο 33’ η Μπέρνλι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ογκμπόνα. Στο 51’ η Γουέστ Χαμ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Μι έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Αντόνιο. Στο 69’ ο Πόουπ είπε «όχι» στον Μπόουεν, ενώ στο 81ο λεπτό η Μπέρνλι είχε δοκάρι με το  ΜακΝέιλ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ράις, Ντόουσον, Αντόνιο, Σουτσεκ, Φορνάλς, Μπενραχμά (68’ Λανσίνι), Μπόουεν (82’ Γιαρμολένκο)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μι, Λόουτον, Πίτερς, Ταρκόβσκι, Γκούντμουντσον (46’ ΜακΝέιλ), Γουέστγουντ, Μπρέιντι, Μπράουνχιλ, Μπαρνς, Γουντ (72’ Ροντρίγκες)

Λιντς – Μπράιτον 0-1

Τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον, που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Λιντς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 13’ απείλησαν με τον Μοπέ, αλλά ο Κασίγια του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Τροσάρ έκανε το γύρισμα στον Μοπέ και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 24’ η Μπράιτον άγγιξε το 2-0, αλλά ο Μοπέ σημάδεψε δοκάρι του Κασίγια. Στο 50΄το σουτ του Ραφίνια πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Μπράιτον. Στο 62’ ο Τροσάρ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 65’ ο Μπάμφορντ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ετσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΛΙΝΤΣ: Κασίγια, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρόικ, Κλιχ, Χάρισον, Ροδρίο (62’ Ρόμπερτς), Μπάμφορντ, Αλλιόσκι (67’ Ερνάντεθ), Ραφίνια (75’ Πόβεδα Οκάμπο)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ:Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Γουάιτ, Μπερν, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκρος, Μαρτς, ΜακΆλιστερ (62’ Μπισουμά), Μοπέ (81’ Πρέπερ), Τροσάρ (74’ Τάου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ