Μνήμες… Μάιντς ξύπνησαν στον Κλοπ

Μνήμες… Μάιντς ξύπνησαν στον Κλοπ

Η Λίβερπουλ δε βρήκε δίχτυα ξανά, με το χρόνο να γυρίζει αρκετά πίσω για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Στραβά και ανάποδα έχει μπει το 2021 για την Λίβερπουλ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να αγνοεί τη… χαρά της νίκης στα ματς πρωταθλήματος.

Οι Reds τρέχουν ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο, με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την διατήρηση των κεκτημένων στην Premier League.

Το χθεσινό κάζο από τη Μπέρνλι, έριξε τη Λίβερπουλ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ και τη Λέστερ, με τα αρνητικά ρεκόρ να μην έχουν… τελειωμό για τους πρωταθλητές.

Για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2000, οι Reds δε βρίσκουν δίχτυα για τέσσερα συνεχόμενα ματς (Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον, Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι), ένα στατιστικό που ξυπνάει… μνήμες στον Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα είναι η πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβρη του 2006, που μια ομάδα του Γερμανού τεχνικού δεν κατορθώνει να… ματώσει τα δίχτυα σε τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος.

Όταν ο Κλοπ βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της Μάιντς, η γερμανική ομάδα είχε σημειώσει το ίδιο αρνητικό ρεκόρ. Δεν είχε παραβιάσει την εστία των Σάλκε, Αμβούργο, Ανόβερο και Στουτγκάρδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ