Κάραχερ : «Η φετινή Λίβερπουλ είναι καλύτερη από εκείνη του 2005»

Κάραχερ : «Η φετινή Λίβερπουλ είναι καλύτερη από εκείνη του 2005»

Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ θεωρεί ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από εκείνη που είχε κατακτήσει το Champions League το 2005.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε φέτος στα νοκ άουτ του Champions League έπειτα από εννέα χρόνια. Οι κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Ντραγκάο» στις 14 Φεβρουαρίου (21:45).

Ενόψει και του ματς με τους Πορτογάλους, ο παλαίμαχος Άγγλος στόπερ των κόκκινων του Μερσεϊσάιντ, Τζέιμι Κάραχερ, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. Ο άλλοτε εμβληματικός στόπερ της αγγλικής ομάδας είχε φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο ματς της σε νοκ άουτ φάση Champions League. Ήταν το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο οποίο η Λίβερπουλ γνώρισε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά και είχε γίνει τον Απρίλιο του 2009.

Ο Κάραχερ υποστήριξε ότι η φετινή ομάδα της Λίβερπουλ είναι καλύτερη από εκείνη που είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη το 2005! «Πάει πολύς καιρός… Όμως, βλέποντας την εξέλιξη της Λίβερπουλ ανά τα χρόνια, ανακάλυψα ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από αυτή που είχαμε όταν κατακτήσαμε το Champions League το 2005», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάραχερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ