Λίβερπουλ : «Μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ο Φαν Ντάικ» είπε ο Κλοπ

Λίβερπουλ : «Μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ο Φαν Ντάικ» είπε ο Κλοπ

Κανένα πρόβλημα απέναντι στην παλιά του ομάδα, τη Σαουθάπτον, δεν θα έχει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει πολλούς ποδοσφαιριστές από τη Σαουθάμπτον. Ένας από αυτούς είναι και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος έγινε και ο ακριβότερος αμυντικός όλων των εποχών.

Ο Ολλανδός στόπερ την Κυριακή (11/2) για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα και μάλιστα στο Σεντ Μέρις. Όμως, η επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού εκεί που μεγαλούργησε δεν πρόκειται να τον «ρίξει» ψυχολογικά, όπως επισήμανε και με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πολύ στον παίκτη του, τονίζοντας ότι μπορεί να αισθάνεται… κάπως, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με πρώην συμπαίκτες του, αλλά είναι σίγουρος πως μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό.

«Θα μιλήσω μαζί του σχετικά με το τι μπορεί να αντιμετωπίσει όσον αφορά τους οπαδούς της παλιάς του ομάδας. Θα είναι μία δύσκολη ατμόσφαιρα για εκείνον. Είμαστε όλοι άνθρωποι και μπορεί να επηρεαστούμε από ένα εχθρικό περιβάλλον.

Ωστόσο, πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει και να τα πάει περίφημα στην εν λόγω αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ