Σόλσκιερ : «Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα»

Σόλσκιερ : «Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα»

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σέφιλντ στο Ολντ Τράφορντ, τόνισε ότι ήταν κακή, όμως ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του είναι η πιο συνεπής στην Premier League.

Τις συζητήσεις που προκάλεσε η χθεσινή ήττα-έκπληξη (1-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ουραγό της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θέλησε να «κλείσει» αμέσως ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έπρεπε να συμβεί. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, έφτασε τόσο άσχημα, τόσο απρόσεκτα. Εύκολα. Σταματήσαμε να βγαίνουμε στη μπάλα, τρεις ή τέσσερις κακές αποφάσεις που πήραμε είναι εκτός του χαρακτήρα μας», είπε ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν θα γίνει μεγάλη συζήτηση. Υπήρξαν τόσα πολλά περίεργα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, αλλά με τον κόσμο όπως είναι, είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, απλά δεχθήκαμε ένα χτύπημα», πρόσθεσε ο Σόλσκιερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη εκτός έδρας την τρέχουσα σεζόν και χθες γνώρισε την πρώτη της ήττα σε 13 παιχνίδια, από τότε που έχασε στο Old Trafford από την Αρσεναλ τον Νοέμβριο.

Όμως φαίνεται ότι η έδρα είναι αυτή που προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά, αφού αυτή ήταν η τέταρτη στο Old Trafford τη τρέχουσα σεζόν, έχοντας ηττηθεί επίσης από Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Τα τέσσερα χαμένα παιχνίδια σε 10 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος αυτήν τη σεζόν, είναι τα περισσότερα σε μία μόνο σεζόν από το 2013-14, υπό τους Ντέιβιντ Μόγιες (6) και Ράιαν Γκιγκς (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ