Βενγκέρ : «Προσπαθούμε να ανανεώσουμε με Γουίλσιρ και Ράμσεϊ»

Βενγκέρ : «Προσπαθούμε να ανανεώσουμε με Γουίλσιρ και Ράμσεϊ»

Ο Αλσατός τεχνικός αποκάλυψε πως η Άρσεναλ δουλεύει τις ανανεώσεις των δύο παικτών και ξεκαθάρισε πως εκείνη η υπόθεση που καίει είναι του Τζακ Γουίλσιρ, διότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει βέβαιος πως θα ανανεώσουν οι Γουίλσιρ και Ράμσεϊ μέχρι το τέλος της σεζόν στην Άρσεναλ, ενώ τόνισε πως θέλει να παραμείνουν και οι δύο.

Ο Γουίλσιρ μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με τους κανονιέρηδες, αλλά τελευταία διανύει περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι είναι κοντά στην αποδοχή του νέου συμβολαίου και μάλιστα με μείωση αποδοχών, αλλά με προβλεπόμενα μπόνους ανάλογα με τις εμφανίσεις και την απόδοσή του.

«Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και είμαι θετικός, επειδή θέλω να μείνει και κάνω τα πάντα για να είναι ευχαριστημένος», υποστήριξε ο Βενγκέρ.

Ο Ράμσεϊ πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ στη νίκη της Αρσεναλ επί της Εβερτον την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το ισχύον συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2019, αλλά ο Γάλλος τεχνικός δεν ανησυχεί ούτε για εκείνον.

«Η δική του περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, επειδή έχουμε περισσότερο χρόνο για τη δική του ανανέωση σε σχέση με τον Τζακ. Με τον Γουίλσιρ, όλα πρέπει να γίνουν άμεσα. Με τον Ααρον, δεν έχει σημασία αν καθυστερήσουμε λίγο. Θέλω όμως να μείνει και εκείνος», επέμεινε ο Βενγκέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ