Η Άρσεναλ πήρε ανάσα 33 εκατομμυρίων λιρών στη μεταγραφική περίοδο

Η Άρσεναλ πήρε ανάσα 33 εκατομμυρίων λιρών στη μεταγραφική περίοδο

Η Άρσεναλ αποδέσμευσε τέσσερις παίκτες με βαρύ συμβόλαιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κατάφερε να πάρει… οικονομική ανάσα ύψους 33 εκατομμυρίων λιρών.

Μια ιδιαίτερα ενεργή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώθηκε για την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Αρτέτα αποδέσμευσε συνολικά 10 παίκτες, ενώ προχώρησε και στην απόκτηση 3 μεταγραφών. Από τους 10 που έφυγαν από τους «κανονιέρηδες» οι 4 εξ αυτών έδωσαν μεγάλη οικονομική ανάσα στην ομάδα, καθώς κατάφερε να περισώσει σχεδόν 32,8 εκατομμύρια λίρες ετησίως από μεγάλα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Σέαντ Κολάσινατς πήγε δανεικός στη Σάλκε, όπου τον ακολούθησε και ο Σκόντραν Μουστάφι.

Ο 28χρονος Γερμανός στόπερ δεν υπολογιζόταν από τον Αρτέτα και αποχώρησε για να παίξει για πρώτη φορά στη χώρα του. Τη λίστα των τεσσάρων ολοκληρώνει ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε.

Έτσι, η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου «γλιτώσε» συμβόλαια ύψους 90.000 λιρών την εβδομάδα από την αποδέσμευση μόνο αυτών των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ