Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 0-0

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 0-0

Σε ένα ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά κανένα γκολ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ έμειναν στο 0-0 και αμφότερες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για... διαφορετικούς λόγους...

Σε ένα ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά κανένα γκολ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ έμειναν στο 0-0 και αμφότερες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για διαφορετικούς λόγους… Αν και το τελικό σκορ δείχνει ένα ματς χωρίς πολλά στιγμιότυπα, μόνο έτσι δεν ήταν το ματς.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο δεύτερο ημίχρονο πολλές κλασικές ευκαιρίες και να παραμένουν στην 18η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό… Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ είχε τις καλές τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο ούτε αυτή δεν κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ, παραμένοντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, με τον Λίνγκαρντ να χάνει δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τα «σφυριά» συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο ο Αρεολά ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε σταματώντας κάθε προσπάθεια της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν, με τη Φούλαμ να παίρνει μέτρα και να ανεβαίνει συνεχώς. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν πολλές φάσεις, με τον Λόφτους Τσικ και τον Μίτροβιτς να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες της ομάδας του Πάρκερ…

Το 0-0 δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Η Φούλαμ έχασε μία σημαντική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την 17η θέση, με τη Γουέστ Χαμ από την άλλη να χάνει την ευκαιρία να προσπεράσει τη Λίβερπουλ και να πατήσει τετράδα!

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Άντερσεν, Ανταραμπιόγο, Ρόμπινσον (79’ Ματζά), Λεμινά (79’ Μίτροβιτς), Ντε Κόρδοβα Ριντ (83’ Ανγκισά), Λόφτους Τσικ, Ριντ, Καβαλέιρο, Λούκμαν

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ντόουσον, Λίνγκαρντ, Αντόνιο (74’ Φρέντερικς), Σούτσεκ, Ράις, Μπενραχμά (57’ Νόουμπλ), Μπόουεν (57’ Γιαρμολένκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ