Τούχελ : «Η ακαδημία είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας»

Τούχελ : «Η ακαδημία είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας»

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να εντάξει στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι και άλλους παίκτες από τις ακαδημίες.

Μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες δίνει ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό τεχνικό να εμφανίζεται διατεθειμένος να ανεβάσει ακόμη περισσότερους παίκτες στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι.

Ο Τούχελ πήρε το… έναυσμα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις ορισμένων «μικρών» στον αγώνα με την Μπάρσνλεϊ για το Κύπελλο Αγγλίας.

«Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή στο γραφείο μου για τους προπονητές και τους ανθρώπους της ακαδημίας», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στους δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα της Δευτέρας με τη Νιούκαστλ για την Premier League, προσθέτοντας:

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τα προπονητικά διπλά και τα εσωτερικά τους παιχνίδια στα άλλα γήπεδα, κάτι που δυστυχώς δεν επιτρέπεται αυτή τη στιγμή επειδή είμαστε στη “φούσκα”, οπότε είναι λίγο πιο δύσκολο από το συνηθισμένο.

Η πεποίθησή μου είναι ότι η ακαδημία, είναι η ραχοκοκαλιά οποιουδήποτε συλλόγου. Όσο περισσότερα παιδιά φτάσουν στην πρώτη ομάδα, τόσο καλύτερα είναι για την ομάδα».

Για τον Χάβερτς:«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα και προοπτικές στον Κάι και μπορεί να το δείξει στο γήπεδο. Μερικοί παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν, μερικές φορές είναι μια διαδικασία δύσκολη. Είναι ένας τύπος που είναι ξεκάθαρος, ταπεινός και πολύ ταλαντούχος. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι θα το δείξει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ