Έβερτον – Φούλαμ 0-2

Έβερτον – Φούλαμ 0-2

Η Φούλαμ κατάφερε να «αποδράσει» από το «Γκούντισον Παρκ» και να υποχρεώσει την Έβερτον σε μία τεράστια γκέλα, επικρατώντας με 2-0 για την 24η αγωνιστική της Premier League!

Μεγάλο πισωγύρισμα για την Έβερτον, καθώς τα «ζαχαρωτά» γνώρισαν ήττα σοκ από την 18η Φούλαμ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ», με τους Λονδρέζους να φεύγουν με το διπλό, επικρατώντας με 2-0!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχασε τεράστια ευκαιρία να πιάσει τη Λίβερπουλ στην 4η θέση, με τη Φούλαμ από την πλευρά της να παίρνει μία νίκη εκτός… προγράμματος και να μειώνει τη διαφορά της από την 17η Νιουκάστλ στους 7 βαθμούς, έχοντα ακόμη ελπίδες για παραμονή.

Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο δεν ήταν η ήττα, αλλά η εμφάνιση της Έβερτον, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κατώτεροι των ποδοσφαιριστών της Φούλαμ… Βέβαια σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και τα μεσοβδόμαδα 120 λεπτά που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Αντσελότι με την Τότεναμ στο Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφαλι στο σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Τζος Μάγια να σκοράρει στο 48ο λεπτό και να γράφει το 1-0 υπέρ των Λονδρέζων. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε ξανά στο 65ο λεπτό, «κλειδώνοντας» μία πολύ σημαντική νίκη για τη Φούλαμ που έφυγε από το Μέρσεϊσαϊντ με το 2-0!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Όλσεν, Κόουλμαν (56’ Κιν), Ντιν, Χολγκέιτ, Γκόντφρεϊ, Ντουκουρέ, Γκόμες, Σίγκουρντσον, Χάμες Ροντρίγκες (68’ Μπερνάρντ), Ντέιβις (56’ Κινγκ), Ριτσάρλισον

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Άντερσεν, Άινα, Ανταραμπιόγο, Λεμινά, Ντε Κόρδοβα Ριντ, Λόφτους Τσικ, Ριντ, Λούκμαν (81’ Ανγκισά), Μάτζα (72’ Καβαλέιρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ