Γουίλσιρ : Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ

Γουίλσιρ : Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ

Στην Άρσεναλ θέλει να μείνει ο Τζακ Γουίλσιρ, καθώς όπως δηλώνει κι ο ίδιος δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους κανονιέρηδες.

Ο Τζακ Γουίλσιρ θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ και ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο 25χρονος Αγγλος διεθνής μέσος, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπόρνμουθ δανεικός, επέστρεψε εφέτος στην μάδα του Λονδίνου και έχει κάνει θετικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα, με τα βρετανικά ΜΜΕ η διοίκηση των κανονιέρηδων του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022, για να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά η Λίβερπουλ θέλει να τον κλείσει από τώρα και του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.

Πρόθεσή της είναι να προσφέρει στον διεθνή άσο 90.000 λίρες την εβδομάδα, όσα δηλαδή λαμβάνει αυτή τη στιγμή, αλλά ο Γουίλσιρ, μέσω του περιβάλλοντος του, δηλώνει πως δεν σκέφτεται να φύγει από την Αρσεναλ. «Μόνο η Αρσεναλ είναι στο μυαλό του και δεν θα πάει σε άλλη ομάδα», ανέφερε σχετικά κοντινό πρόσωπο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ