Πελεγκρίνο : «Θα μείνουμε στην Premier League»

Πελεγκρίνο : «Θα μείνουμε στην Premier League»

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του δεν πρόκειται να υποβιβαστεί από την Premier League.

Η Λίβερπουλ επικράτησε στο Σεντ Μέρις με 2-0 της Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Οι άγιοι βρέθηκαν στη ζώνη του υποβιβασμού με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο να αισιοδοξεί πως τελικά η ομάδα του δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό:

«Ήταν πολύ δύσκολο μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε μια κλασσική ευκαιρία για γκολ, όμως δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα και μετά επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών. Δεν μπορούσαμε ν’ αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος. Έπρεπε να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ για να ξαναμπούμε στο ματς αλλά δεν έγινε ποτέ», τόνισε ο Πελεγκρίνο και κατέληξε:

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από μέρους μας. Οι παίκτες μου λύγισαν από την πίεση. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το φινάλε, όμως πρέπει να βρούμε ξανά την κατάλληλη πνευματική κατάσταση, αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ