Κάραγκερ : «Ανεπίτρεπτο να μην κερδίζει σε έξι εντός έδρας ματς η Λίβερπουλ»

Κάραγκερ : «Ανεπίτρεπτο να μην κερδίζει σε έξι εντός έδρας ματς η Λίβερπουλ»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ άσκησε κριτική στη Λίβερπουλ για τα έξι σερί ματς που δεν έχει κερδίσει στο Άνφιλντ, τονίζοντας πως οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα χωρίς τον Φαν Ντάικ στην ομάδα.

Η σεζόν για τη Λίβερπουλ κυλάει εφιαλτικά, καθώς βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της Premier League με 40 βαθμούς και έχει υποστεί 4 σερί ήττες στην Premier League και 4 διαδοχικές στην έδρα της.

Η κριτική συνεχίζεται στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Τζέιμι Κάραγκερ αυτή τη φορά να δηλώνει πως είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορεί να κερδίζει σε 6 συνεχόμενα ματς στην έδρα της.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κόκκινοι» σε μερικές θέσεις, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Κλοπ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχει τον Φαν Ντάικ στη σύνθεσή της.

«Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, το είπα αυτό μετά από το τελευταίο derby. Δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα, με τον Φαν Ντάικ εκτός για όλη τη σεζόν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα. Η Λίβερπουλ έχει προβλήματα, με τους αμυντικούς να λείπουν και τους μέσους να έχουν μεταφερθεί στην άμυνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια με Έβερτον, Μπράιτον, Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ.

Όποιο πρόβλημα και αν έχεις ως παίκτης της Λίβερπουλ, δεν μπορείς να μην κερδίζεις εντός έδρας για 6 αγώνες. Είναι απλά ανεπίτρεπτο», τόνισε ο Κάραγκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ