Απίστευτο σενάριο από τη Sun : Τζόλης, αντί Καβάνι!

Απίστευτο σενάριο από τη Sun : Τζόλης, αντί Καβάνι!

Ως έναν από τους πέντε υποψήφιους για να καλύψουν τη θέση του Έντισον Καβάνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι παρουσιάζει τον Χρήστο Τζόλη η Sun σε δημοσίευμά της.

Η παρουσία του Έντισον Καβάνι στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι σίγουρη και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια γύρω από τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού φορ. Ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους «κόκκινους διαβόλους» και όλα μοιάζουν ανοιχτά αυτή τη στιγμή για το μέλλον του.

Η Sun σε δημοσίευμά της για τους πέντε επικρατέστερους αντικαταστάτες το καλοκαίρι, μεταξύ κορυφαίων ονομάτων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, περιλαμβάνει και τον Χρήστο Τζόλη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Άγγλων, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού με τη Γιουνάιτεντ να είναι αυτή που δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο. Η Sun χαρακτηρίζει ως κίνηση-έκπληξη μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Τζόλη ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζόλη «παίζει» στο ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» και ειδικά μετά τη νέα μανατζερική του στέγη για την οποία μάθατε μέσα από to10.gr, είναι θέμα χρόνου μια μεγάλη μεταγραφή. Αν όχι στη Γιουνάιτεντ, σίγουρα σε κάποιο άλλο club αντίστοιχου μεγέθους.

Τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Έρλιγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, ο Αντρέ Σίλβα της Αίντραχτ, ο Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους και ο Έντιν Τζέκο της Ρόμα. Το γεγονός και μόνο ότι το όνομα του Τζόλη μπαίνει ήδη δίπλα σε τέτοια μεγέθη, καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό επίτευγμα αποτελεί για τον 19χρονο άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ