Γκουαρντιόλα : «Αντσελότι και Μόγιες ζουν τη ζωή του… Βούδα»

Γκουαρντιόλα : «Αντσελότι και Μόγιες ζουν τη ζωή του… Βούδα»

Τρομερές ατάκες από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον κόουτς της Σίτι να αποκαλύπτει για ποιο λόγο ζηλεύει τους Αντσελότι και Μόγες.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα (14:30) στο Ετιχαντ την Γουέστ Χαμ, με τους Πολίτες να στοχεύουν στην 20η νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το ματς κόντρα στα «σφυριά», αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο ζηλεύει τους Αντσελότι και Μόγιες. Οπως τόνισε, οι δυο προπονητές ζουν τη ζωή του… Βούδα!

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση που παρατηρείται με το νέο συμβόλαιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Για το ρεκόρ της Σίτι: «Όταν νικάς είσαι ιδιοφυΐα και όταν χάνεις είσαι καταστροφή. Δεν ακούω πολλά. Το καλύτερο πράγμα στην Αγγλία είναι ότι ο κόσμος μιλάει λιγότερο σε σύγκριση με την Ισπανία και την Γερμανία. Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα».

Για τους Αντσελότι-Μόγιες: «Ονειρεύομαι μία ημέρα να φτάσω στη θέση των Αντσελότι και Μόγιες, όπου υπάρχει ηρεμία μέσα τους. Ζουν τη ζωή του Βούδα. Σε καλές στιγμές είναι ήρεμοι, σε κακές στιγμές είναι πάλι ηρεμοι.

Δεν μπορώ να ξεχάσω το πρώτο παιχνίδι μου στην Premier League απέναντι στην Σάντερλαντ, που είχε προπονητή τον Μόγες. Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και μου έδωσε μερικές συμβουλές για το πρωτάθλημα».

Για την Γουέστ Χαμ: «Δεν έχουν ένα απλά καλό σερί, είναι εδώ και μήνες έτσι, είναι πολύ δυνατοί.

Έχουν φανταστικούς παίκτες όπως ο Ντέκλαν Ράις ενώ ο Αντόνιο είναι πάντα πονοκέφαλος με τις κινήσεις του. Θαυμάζω τον Ντέιβιντ Μόγες όπως τον Ρόι Χόντσον, έχουν εκπληκτικά μεγάλες καριέρες. Μακάρι να έχω και καριέρα για τόσα πολλά χρόνια και με το ίδιο πάθος για τη δουλειά όπως αυτοί».

Για τον Ντε Μπρόινε: «Δεν ξέρω γιατί έχει πάρει τόσο καιρό στον Κέβιν να υπογραψει το νέο του συμβόλαιο, όμως δεν έχω ανακατευτεί και ακόμα έχει δύο με τρία χρόνια ισχύ το υπάρχον συμβόλαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ