Βέρνερ: «Αν είχα πετύχει μερικά γκολ, ίσως να είχε μείνει ο Λάμπαρντ»

Βέρνερ: «Αν είχα πετύχει μερικά γκολ, ίσως να είχε μείνει ο Λάμπαρντ»

Ο Τίμο Βέρνερ αναφέρθηκε σε ένα χρονικό διάστημα που πέρασε, στο οποίο δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, τονίζοντας πως ίσως ευθύνεται και για την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι.

Πολύ άσχημα φαίνεται να το πήρε ο Τίμο Βέρνερ το χρονικό διάστημα που δεν μπορούσε να σκοράρει, ενώ έφτασε στο σημείο να αποδώσει ευθύνες στον εαυτό του ακόμα και για την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Γερμανός επιθετικός της Τσέλσι μίλησε για τα πολύ άσχημα συναισθήματα που τον είχαν κατακλύσει εκείνη την χρονική περίοδο, τονίζοντας πως αν είχε λίγο καλύτερες επιδόσεις ίσως να είχε μείνει ο Άγγλος προπονητής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πλέον πολύ πιο χαρούμενος με τον Τούχελ στο τιμόνι των «μπλε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την περίοδο που δεν μπορούσα να σκοράρω αισθανόμουν πως ήταν η χειρότερη της καριέρας μου… Έχανα συνεχώς μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Δεν είχα ξαναπεράσει ποτέ τόσο μεγάλο διάστημα δίχως να έχω σκοράρει. Δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Πρέπει όμως να συνεχίσεις να χαμογελάς στο ποδόσφαιρο, αν και εγώ ήμουν συνεχώς οργισμένος και στεναχωρημένος.

Είχα αρχίσει να αισθάνομαι τύψεις για όλες τις φάσεις που δεν μπορούσα να βρω τρόπο να σκοράρω. Ξέρω ότι αν είχα πετύχει κι εγώ μερικά γκολ παραπάνω με τον προηγούμενο προπονητή ίσως εκείνος να ήταν ακόμα στην ομάδα, ίσως να είχαμε πάρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν συνέχεια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ