Λίβερπουλ : Γιούργκεν Κλοπ, ο αγαπημένος κόουτς του Μοχάμεντ Σαλάχ (vid)

Λίβερπουλ : Γιούργκεν Κλοπ, ο αγαπημένος κόουτς του Μοχάμεντ Σαλάχ (vid)

Με δέκα διαφορετικούς προπονητές έχει συνεργαστεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συλλογικό επίπεδο και παρότι αγωνίζεται μόλις επτά μήνες υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη «σπάσει» το ρεκόρ παραγωγικότητάς του με τον Γερμανό στον πάγκο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, έχοντας δημιουργήσει με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο (μετά και την αποχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο) ένα δίδυμο που έχει πάρει στις πλάτες του την ομάδα και την οδηγεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο… δαιμόνιος Αιγύπτιος εξτρέμ, δεύτερος σκόρερ της φετινής Premier League πίσω μονάχα από τον Χάρι Κέιν και τέταρτος στη σχετική λίστα του Champions League, βγάζει την καλύτερη ποδοσφαιρική εκδοχή του εαυτού του υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, με τους αριθμούς να μιλάνε από μόνοι τους.

Ο Σαλάχ, μετά από μόλις 35 αγώνες με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο, έχει ήδη πετύχει περισσότερα γκολ σε σχέση με τους προηγούμενους εννιά προπονητές που συνεργάστηκε στην καριέρα του. Με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Σαουθάμπτον, έφθασε τα 29 υπό τις οδηγίες του Κλοπ, ένα περισσότερο από όσα πέτυχε με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αναλυτικά η λίστα: Γκολ – παιχνίδια – προπονητής 

https://twitter.com/OptaFranz/status/963767281384869888

Tα 29 γκολ του Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ

https://www.youtube.com/watch?v=-5DXH1HwC7k

https://www.youtube.com/watch?v=5NYTtRSGopg

https://www.youtube.com/watch?v=qEka5BnZI3k

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ